Sökning

Kaivopuistosta Eteläsatamaan päin; maalaus

Etualalla laivoja Eteläsataman laivaveistämöllä sekä alueen rakennuksia, taustalla Kauppatorin rantaa ja Nikolainkirkko, nykyinen tuomiokirkko.

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit laakadia / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Kaivopuistosta Eteläsatamaan päin; maalaus

Sparad:
Materialtyp Målning
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
XXVII-2095
Mått
55,4 x 66 x 2,5
72,5 x 83 x 9
Anteckningar
v.a. Väinö Hämäläinen -1922
Bruk
1922
öljy kankaalle
Helsinki, Eteläsatama Olympialaituri
Hämäläinen Väinö, Tekijä
Utställningar
Förändringarnas Helsingfors / Hässelby slott 1989; Muuttuva Helsinki / Hakasalmen huvila 1987-1988. Hakasalmi 2004.
Ämnen
Klassifikation