Pohjoissatama ja Meritullintori (Korkeasaaren lauttoja); maalaus

Meritullintori nähtynä Katajanokan puolelta, edessä Korkeasaaren lautan lähtöpaikka. Taustalla tuomiokirkon torni, vasemmalla päävartiorakennuksen kulmaa. Punatiilisen 1820 rakennetun pakkahuoneen takana Mariankadun puolella 1763 valmistunut tulli- ja pakkahuone. Ritarihuoneen puistikon toisella puolen Valtioneuvoston linna.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Pohjoissatama ja Meritullintori (Korkeasaaren lauttoja); maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-462
Mitat
38 x 46,4 x 1,7
52 x 60 x 4
Merkinnät
v.a. ERIC VASSTRÖM 1932
Valmistus
1932
öljy ja lyijykynä kankaalle
Helsinki, Meritullintori. Meritullinkatu 2, 4. Aleksanterinkatu 1, 3. Mariankatu 3,5.
Vasström Eric, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä / Hakasalmen huvila 2004-2006; Muisti / Hakasalmen huvila 1993-1998?; perusnäyttelyt Maalauksia museon kokoelmista, Hakasalmen huvila, vuonna 1965.
Aiheet
Luokitus
Kuvaustiedot mv, laakadia