Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Köyhän miehen Kilimandsjaro (Hanasaaren voimalaitos ja hiilivarasto); maalaus

sisällön kuvaus: Oikealla lumen alta paljastunut hiilivuori, vasemmalla Helsinki Energian Hanasaaren voimalaitos, laitimmaisena punatiilinen uusi osa.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Köyhän miehen Kilimandsjaro (Hanasaaren voimalaitos ja hiilivarasto); maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-2232
Mitat
mitat, 59 x 84 (57,5 x 77,5 valoaukko)
kehysmitta, 70,7 x 101,7 x 2
Merkinnät
merkintä, a.o. KL-77
Valmistus
valmistusaika: 1977
materiaali / tekniikka, akvarelli
Lindström, Kari, taiteilija
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä, 14.09.2004 - 12.02.2006

8 taiteilijaa, 29.12.1982 - 02.02.1983
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus