Helsinkinäkymä; maalaus

Kubistisoiva kaupunkinäkymä Hakaniemen torilta etelään, horisontissa erottuvat Johanneksen kirkon kaksoistornit.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsinkinäkymä; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2248
Mitat
68 x 57,5
80 x 69 cm
Merkinnät
o.a. A. Makkonen
Valmistus
1917 n.
öljy kankaalle
Helsinki, Hakaniementori 1-3. Hakaniemenranta 4, 2.
Makkonen Arvo, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä / Hakasalmen huvila 2004-2006; Förändringarnas Helsingfors / Hässelby slott, Stockholm 1989; Muuttuva Helsinki / Hakasalmen huvila 1987-1988; Arvo Makkonen, Taidesalonki 1956.
Aiheet
Luokitus