Information om byggnader saknas tillfälligt i Helsingfors stadsmuseums Finna-tjänst på grund av systemändring. Vi beklagar besväret.

Sökning

Aihe Sinebrychoffin puistosta; maalaus

Puistonäkymä. Taustalla vasemmalla rakennuksia, puiston penkillä pari figuuria.

QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Aihe Sinebrychoffin puistosta; maalaus

Aihe Sinebrychoffin puistosta
maalaus
Sparad:
Materialtyp
Målning
Organisation
Helsingfors stadsmuseum
Kod
XXVII-323
Mått
54 x 64,5
74 x 84 syv 6
Anteckningar
oa Ester Helenius 1929
Tillverkning
1929
öljy kankaalle
Helsinki, Sinebrychoffin puisto
Helenius Ester, Tekijä
Utställningar
Ester Helenius 22.10.2016-22.1.2017 Salon taidemuseo; Ester Helenius 10.6.-2.10.2016 Hämeenlinnan taidemuseo; Maalauksia museon kokoelmista, Hakasalmen huvila, vuonna 1965.
Ämnen
Klassifikation