Näköala Töölöstä; maalaus

Puiden ja pensaiden ympäröimä korkea kerrostalo, Toivonkatu 5, kaakosta nähtynä.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näköala Töölöstä; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1803
Mitat
40 x 30,5
48 x 38
Merkinnät
v.a. SS
Valmistus
1940 n.
öljy kankaalle
Helsinki, Toivonkatu 5.
Schauman Sigrid, Tekijä
Näyttelyt
Muuttuva Helsinki Hakasalmi 20.12.1987 - 31.5.1988 ja Hässelby, Tukholma 28.1.-5.3. 1989; Pohjoismainen naistaiteilijoiden kiertonäyttely; Amos Andersonin taidemuseo 1978; perusnäyttely Hakasalmi 1970-luvun alku
Aiheet
Luokitus
Kuvaustiedot mv, dia