Töölön sairaalan rakennus; maalaus

Töölön sairaalan rakennus nähtynä ilmeisesti taiteilijan Runeberginkadulla sijaitsevan asunnon ikkunasta. Rakennuksen punertava väri johtuu meneillään olevasta rappauksen poistosta.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Töölön sairaalan rakennus; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2209
Mitat
34,8 x 26,5
43 x 34,5
Merkinnät
o.a. Ina Colliander -76
Valmistus
1976
öljy kankaalle
Helsinki, Topeliuksenkatu 5
Colliander Ina, Tekijä
Näyttelyt
Teos ollut näyttelyssä "Ina Colliander", Galerie Artek 2.6.1977 saakka.
Aiheet
Luokitus
(outline)
kaupunkikuva (tyyppi)