Haku

Hakasalmen huvila; maalaus

Etualalla Mannerheimintien leikkaus. Aidan takana oikealla toinen sivurakennuksista, luultavasti pohjoinen. Keskellä puiden takana häämöttää päärakennus.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G70052 Yehia Eweis Helsingin kaupunginmuseo 2021 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Hakasalmen huvila; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2577
Mitat
27,8 x 35,5
41,4 x 49,2 cm
Merkinnät
o.a. OJA -42
Valmistus
1942
öljy kankaalle
Helsinki, Mannerheimintie. Karamzininkatu 2.
Oja Onni, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä / Hakasalmen huvila 2004-2006; Muuttuva Helsinki / Hakasalmen huvila 20.12.1987 - 31.5.1988; Förändringarnas Helsingfors 28.1.-5.3.1989 / Hässelby slott, Tukholma
Aiheet
Luokitus