Haku

Kalliolinna, Kaivopuiston huvila 12, Huvilatie 16 (= Kalliolinnantie 12), Eteläsatamasta nähtynä 1871-72 tehdyn laajennuksen jälkeen

negatiivi, lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Hoffers Eugen / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kalliolinna, Kaivopuiston huvila 12, Huvilatie 16 (= Kalliolinnantie 12), Eteläsatamasta nähtynä 1871-72 tehdyn laajennuksen jälkeen

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kalliolinnantie 12
Aiheen aika
1872
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N62568
Mitat
13x16_5
Kuvaustiedot
1872
Helsinki, Kalliolinnantie 12
Hoffers Eugen, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus