Haku

Katajanokka; maalaus

Näkymä Pohjoisrannasta Katajanokalle, jossa kohoaa uusi meriväen kasarmi, jonka edessä on harjoitukset menossa. Oikealla kallioita ja rakennuksia, taustalla tuulimyllyt. Satamassa sotalaiva, pienempi purjealus ja soutuvene. Pohjoissatamaan on saapumassa vene, jossa kaksi upseeria. Laiturilla ryhmä ihmisiä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit mv, laakadia / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Katajanokka; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-22
Mitat
43,9 x 62,5
Merkinnät
v.a. V. Galjamin
Valmistus
1827
akvarelli
Helsinki, Laivastokatu 22.
Galjamin Valerian, Tekijä
Näyttelyt
Tyylikästä - Stiligt Tuomarinkylän museo 27.11.2005 - 17.11.2013. 1809 - eri teille 11.6.2003- , Sederholmin talo. perusnäyttely 6.5. - 10.9.1950, Helsingin Taidehalli. Venäläisyyttä Helsingissä, Moskova syyskuu 2001, Venäläisyyttä Helsingissä, Pietari syyskuu 2003,
Aiheet
Luokitus