Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Luoto mantereelta nähtynä (Valkosaaret); maalaus

Nykyisen kesäravintola Klippanin rakennus vielä melko paljaalla kallioisella Luodon saarella. Merellä veneitä, purjelaivoja ja höyrypursi. Vasemmalla näkyy Katajanokkaa.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Luoto mantereelta nähtynä (Valkosaaret); maalaus

Luoto mantereelta nähtynä (Valkosaaret)
maalaus
Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Painting
Organisaatio
HKM
Tunniste
XXVII-355
Mitat
22,7 x 32,2
53,5 x 68,2 x 1,2
Merkinnät
v.a. P. Roschankowsky 13/X 1907
Valmistus
1907
akvarelli
Helsinki, Luoto. Kaivopuiston väylä
Roschankowsky Paul, Tekijä
Näyttelyt
Venäläisyyttä Helsingissä, Pietari syyskuu 2003, ; Tuomarinkylän museo / Rakas Helsinki 1986-1991 Maalauksia museon kokoelmista, Hakasalmen huvila, vuonna 1965.
Aiheet
Luokitus