Sökning

Luoto mantereelta nähtynä (Valkosaaret); maalaus

Nykyisen kesäravintola Klippanin rakennus vielä melko paljaalla kallioisella Luodon saarella. Merellä veneitä, purjelaivoja ja höyrypursi. Vasemmalla näkyy Katajanokkaa.

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit laakadia 1986 / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Luoto mantereelta nähtynä (Valkosaaret); maalaus

Sparad:
Materialtyp Målning
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
XXVII-355
Mått
22,7 x 32,2
53,5 x 68,2 x 1,2
Anteckningar
v.a. P. Roschankowsky 13/X 1907
Bruk
1907
akvarelli
Helsinki, Luoto. Kaivopuiston väylä
Roschankowsky Paul, Tekijä
Utställningar
Venäläisyyttä Helsingissä, Pietari syyskuu 2003, ; Tuomarinkylän museo / Rakas Helsinki 1986-1991 Maalauksia museon kokoelmista, Hakasalmen huvila, vuonna 1965.
Ämnen
Klassifikation