Näkymä Katajanokalta N:o 3 (Katajanokka); maalaus

Mökkejä Rahapajasta itään, nykyisen Satamakadun alkupäässä. Taustalla Uspenskin katedraali ja Rahapajan piippu ja Pohjoisesplanadin alkupää.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Resurssin tyyppi Valokuva
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Katajanokalta N:o 3 (Katajanokka); maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-159a
Mitat
21,2 x 33,4 (32,5x50 )
53,5 x 68,2 x 1,2
Merkinnät
o.a. R.Å. fec. 1872. Kuvan alla teksti: Vy från Skatudden. N:o 3.
Valmistus
1872
tussipiirros ja akvarelli
Helsinki, Satamakatu
Åkerblom Rudolf, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä 14.9.2004-12.2.2006, Hakasalmen huvila. Helsinki kuvissa, Helsingin Taidehalli 6.5. - 10.9. 1950 (n:o 219)
Aiheet
Luokitus