Haku

Näkymä Katajanokalta (Vankilasta tuleva tie)

Näkymä Katajanokalta (Vankilasta tuleva tie). Sarjasta Minnen från Skatudden.; grafiikka -- Vankilasta tuleva tie, silloinen Kommersgatan, joka kulki suunnilleen Kruunuvuorenkadun suuntaisesti. Taustalla Nikolainkirkko. Vasemmalla etualalla istuva lapsifiguuri, jonka ympärillä on neljä lintua. Vrt. akvarelli XXVII - 157, kuvan oikea puoli, vrt. myös XXVII - 166 a, c Vrt XXVII - 165 a, c, d

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G3043 HKM Juho Nurmi / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Katajanokalta (Vankilasta tuleva tie)

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-166b
Mitat
17,6 x 22,5 (25,5 x 34)
33 x43
Merkinnät
kuvan alla Lith. F. Tilgmann H:fors
Valmistus
1873
litografia
Helsinki, Kruunuvuorenkatu
Åkerblom Rudolf /, Tekijä
Näyttelyt
Kaupungin laitamilta, Ruiskumestarin talo 1982; Rakas Helsinki, Tuomarinkylän kartanon sivurakennus 1986.
Aiheet
Luokitus