Sökning

Annankatu 12 - Uudenmaankatu 17, Leschen talo; maalaus

Näkymä katujen risteykseen. Yksikerroksinen puutalo sijoittuu Uudenmaankadun varteen, Annankadun puolella lankkuaita, jossa portti. Aidan yli näkyy pihalla kasvavia lehtipuita.

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Annankatu 12 - Uudenmaankatu 17, Leschen talo; maalaus

Sparad:
Materialtyp Målning
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
XXVII-178
Mått
14,7 x 26,2 (14,7 x 26,2)
Anteckningar
v. a. RÅ fec, o.a. 1897; kuvan alla teksti: Annegatan N:o 12 el. Nylandsgatan N:o 17.
Bruk
1897
tussipiirros ja akvarelli paperille, liimattu pahville
Helsinki, Annankatu 12, 14. Uudenmaankatu 17, 19.
Åkerblom Rudolf, Tekijä
Ämnen
Klassifikation