Haku

Korkeavuorenkatu 39, pihanäkymä; maalaus

Tontin pohjoisreunan rakennuksia; oikealla kaksikerroksinen aitta, keskellä savupiipulla varustettu asuttava osa, jonne vievät korkeat portaat. Vasemmalla iso lehtipuu ja vajan kulma. Kuvan alla teksti: Högbergsgatan N:o 39.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Dia Esko Toivari 2003 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Korkeavuorenkatu 39, pihanäkymä; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-179
Mitat
12,2 x 20,2 (17 x 24)
Merkinnät
o.a. R.Å fec; kuvan alla oikealla 1909.
Valmistus
1909
tussipiirustus ja akvarelli
Helsinki, Korkeavuorenkatu 39
Åkerblom Rudolf, Tekijä
Näyttelyt
Kaupungin laitamilta. Rudolf Åkerblomin Helsinki / Ruiskumestarin talo 1982; Helsinki kuvissa / Helsingin Taidehalli 6.5.-10.9.1950
Aiheet
Luokitus