Sökning

Lapinlahdenkatu 17; maalaus

Matala harmaa pystylaudoitettu puurakennus, jonka katto on hieman notkolla. Piha-aita rajautuu talon kulmiin ja jatkuu matalan ulkorakennuksen kulmaan. Ulkorakennuksen räystästä vasten tikapuut.

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Lapinlahdenkatu 17; maalaus

Sparad:
Materialtyp Målning
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
XXVII-202
Mått
12,3 x 22,2 (18,2 x 26, 4)
Anteckningar
v. a. RÅ fec Kuvan alla teksti: Lappviksgatan N:o 17. Kuvan oikean alakulman alla 1909.
Bruk
1909
tussipiirros ja akvarelli
Helsinki, Lapinlahdenkatu 17
Åkerblom Rudolf, Tekijä
Ämnen
Klassifikation