Eläintarhantie 1 ("Bobrikoffin koulu"); maalaus

Eläintarhantie 1. Osittain kaksikerroksinen rakennus kadun pinnasta kohoavalla kalliolla, yläosa puuta, korkea kivijalka myötäilee maastoa. Vasemmalla kolmikerroksinen kivitalo, Eläintarhantie 3. Rakennukset sijainneet Hakaniemessä Ympyrätalon korttelissa.

Aineiston käyttöoikeudet
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Eläintarhantie 1 ("Bobrikoffin koulu"); maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-236
Mitat
21,5 x 31
Merkinnät
oa Fr. G. Ålander 1900
Valmistus
1900
akvarelli
Helsinki, Eläintarhantie 1, 3.
Ålander Fredrik, Tekijä
Aiheet
Kuvaustiedot laakadia 2006, HR-skannaus