Haku

Näkymä Jusupovin huvilasta pohjoiseen; grafiikka

Itäisen Kaivopuiston huviloita, ylimpänä Kalliolinna. Oikealla Valkosaaret, taempana Katajanokka. Taustalla vasemmassa reunassa observatorio ja Kaivopuiston tuulimyllyn oikealla puolen Nikolainkirkko (Suurkirkko, Tuomiokirkko). Numero 1 kolmen kuvan sarjasta "Sveaborg och Helsingfors från furst Jusupovs villa, 1852-1855".

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit laakadia / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Jusupovin huvilasta pohjoiseen; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-550
Mitat
27,2 x 48 (40 x 60,5) (noin 38 x 58,5 ppt:n aukko)
41,5 x 62,2 x 1,7
Merkinnät
venäjäksi kuvan alla, ks manuaalinen kortti
Valmistus
1852 - 1855
väritetty litografia
Helsinki, Itäinen Puistotie 13, 15
Sadovnikov Vasili / Ivanov P., Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä 14.9.2004-12.2.2006, Hakasalmen huvila. Venäläisyyttä Helsingissä, Pietari syyskuu 2003, Venäläisyyttä Helsingissä, Moskova syyskuu 2001; Rakas Helsinki; perusnäyttelyt
Aiheet
Luokitus