Ensimmäisten maastakarkotettujen lähtö junalla Helsingistä Turun kautta Tukholmaan

Ensimmäisten maastakarkotettujen lähtö junalla Helsingistä Turun kautta Tukholmaan. Eero ja rouva Maissi (Maria Aurora) Erkko perheineen asemalaiturilla toukokuussa 1903. -- repronegatiivi, filmi paperi, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ensimmäisten maastakarkotettujen lähtö junalla Helsingistä Turun kautta Tukholmaan

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Rautatientori
Aiheen aika
09.05.1903
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N102334
Mitat
6x9
Kuvaustiedot
09.05.1903
Helsinki, Rautatientori
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet