Pohjoisranta 8 & Rauhankatu 2 a; Helsinki

Atelierin sisustaminen ullakkoon 1937, E. Böök. Uusi lämpökeskus 1952, arkkitehtitoimisto O. Leka & K. Arajärvi. Julkisivujen päämateriaalina on puhtaaksimuurattu punainen tiili. Julkisivut on jäsennelty ikkuna-akseleiden ryhmittämisen lisäksi listoituksella. Kuudennen ja seitsemännen kerroksen välissä on voimakas listoitus. Pohjakerroksessa on kaari-ikkunat ja barokkityylinen portaali.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Pohjoisranta 8 & Rauhankatu 2 a; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1925
David Frölander-Ulf, Pääsuunnittelija
Valmistus
ajoittamaton
Helsinki, Pohjoisranta 8 & Rauhankatu 2 a
Käyttö
1920 -luvun jälkipuoli
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Vuonna 1991.