Haku

Pohjoisranta 8 & Rauhankatu 2 a; Helsinki

Atelierin sisustaminen ullakkoon 1937, E. Böök. Uusi lämpökeskus 1952, arkkitehtitoimisto O. Leka & K. Arajärvi. Julkisivujen päämateriaalina on puhtaaksimuurattu punainen tiili. Julkisivut on jäsennelty ikkuna-akseleiden ryhmittämisen lisäksi listoituksella. Kuudennen ja seitsemännen kerroksen välissä on voimakas listoitus. Pohjakerroksessa on kaari-ikkunat ja barokkityylinen portaali.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika Vuonna 1991.
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Pohjoisranta 8 & Rauhankatu 2 a; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1925
David Frölander-Ulf, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Pohjoisranta 8 & Rauhankatu 2 a
Käyttö
1920 -luvun jälkipuoli
Käyttöönottovuosi
Luokitus