Haku

Rauhankatu 2 b & Meritullinkatu 7; Helsinki

Rakennus on liike- ja asuinkäytössä. Pannuhuone uusittu vuonna 1962 Väinö Aholan suunnittelemana. Sileiksi rapatut julkisivut on jäsennelty horisontaalisesti listoituksella. Vähäisestä koristelusta mainittakoon toisen kerroksen ikkunakehystykset ja 5. kerroksen medaljongit.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Rauhankatu 2 b & Meritullinkatu 7; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1926
Arkkitehtitoimisto J. P. Pärnänen & Ragnar Wessman, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Rauhankatu 2 b & Meritullinkatu 7
Käyttö
1920 -luvun jälkipuoli
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus