Haku

Bäckin talo; Pohjoisranta 6 & Kirkkokatu 1 a; Helsinki

Lisärakennus pohjoiseen kolmella ikkuna-akselilla ja korotus kahdella kerroksella 1924, arkkitehti Oiva Kallio. Lisärakennus Kirkkokadulle 1955, arkkitehti Antero Pernaja. Vanhan osan korjaus 1957, arkkitehti Antero Pernaja. Rakennuksen julkisivumateriaalina on puhtaaksimuurattu, punainen tiili. Ulkoasua leimaa julkisivujen uurenessanssikoristelu. Sisätiloissa on tehty huomattavia muutostöitä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika Vuonna 1991.
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Bäckin talo; Pohjoisranta 6 & Kirkkokatu 1 a; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1880; 1881
Theodor Höijer, Pääsuunnittelija ; Arkkitehti Oiva Kallio 1924. Arkkitehti Antero Pernaja 1955., Muu suunnittelija
Valmistus
1880 -luku

Helsinki, Pohjoisranta 6 & Kirkkokatu 1 a
Käyttö
1880 -luku
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus