Haku

Vironkatu 10; Helsinki

Rakennuksessa on tehty seuraavat muutokset: autotalli kadulle 1962, L. Virtanen, sauna kellarissa 1963, L. Salmeke, saunan uusiminen 1974, L. Virtanen. Rakennuksen julkisivumateriaalina on sileä rappaus. Myöhäisjugendtyylisen rakennuksen julkisivu on rakenteeltaan symmetrinen. Vironkadun puoleisessa kellarikerroksessa on liikehuoneistoja. Julkisivun pääaiheina ovat ryhmitetyt erkkerit poikkipäätyineen. Neljännessä kerroksessa on käytetty punatiiltä koristeellisena pintamateriaalina.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika Vuonna 1991.
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Vironkatu 10; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1911; 1912
O. Holvikivi, Pääsuunnittelija
Valmistus
1910 -luku

Helsinki, Vironkatu 10
Käyttö
1910 -luku
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus