Haku

Rauhankatu 7 & Vironkatu 4; Helsinki

Tehtyjä muutoksia: Pohjakerroksen liikehuoneistot ja keskuslämmitys 1931, Einar Flinckenberg. Jätteenpolttouuni 1952, Lämmöntarkkailu Oy. Rakennuksen julkisivumateriaalina on rappaus. Julkisivut ovat rakenteiltaan symmetriset ja molempien pääaiheina ovat erkkerit. Rauhankadun puoleisessa kellarikerroksessa on liikehuoneistoja. Rakennus ulottuu läpi korttelin.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika Vuonna 1970.
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Rauhankatu 7 & Vironkatu 4; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1910; 1911
Torsten Montell, Pääsuunnittelija
Valmistus
1910 -luku

Helsinki, Rauhankatu 7 & Vironkatu 4
Käyttö
1910 -luku
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus