Töölönkadun ja Kivelänkadun kulma; maalaus

Keväinen näkymä puhtaanapitolaitoksen alueelta, lunta vielä maassa. Etualalla kallioita, jotka ovat jo osittain paljaita. Taaempana keltaisia puurakennuksia. oikealla taustalla näkyy kallion takaa suuremman rakennuksen kattoa.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Töölönkadun ja Kivelänkadun kulma; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-654
Mitat
12,6 x 19
Merkinnät
oa Uno Heikkinen
Valmistus
1950
akvarelli
Helsinki, Töölönkatu Kivelänkatu
Heikkinen Uno, Tekijä
Aiheet
Luokitus
364 puhtaanapito (outline)
maisema (tyyppi)