Valtion Rautatien konepaja; maalaus

Konepajan vanhoja rakennuksia. Vasemmalla puinen pajarakennus, jossa suuri tiilipiippu. Oikealla toinen puinen rakennus. Niiden välistä aukeaa näkymä ratapihalle, jossa junavaunuja. Taustalla kohoaa hotelli Tornin talo. Etualalla miehiä korjaustöissä.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Valtion Rautatien konepaja; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-657
Mitat
10,5 x 13,2
Merkinnät
oa UH-53
Valmistus
1953
akvarelli ja kuulakärkikynä
Helsinki,
Heikkinen Uno, Tekijä
Aiheet
Luokitus
496 rautatiet (outline)
kaupunkikuva (tyyppi)