Haku

Runeberginkatu 1-3 ja Fredrikinkatu 44 kulma; maalaus

Etualalla Runebergin- ja Fredrikinkadun kulmassa sijaitseva puutalo Fredrikinkatu 44. Vasemmalla Runeberginkadun alkua, mm. korkea tiilirakennus (Runeberginkatu 1-3), joka aikaisemmin oli autopataljoonan kasarmina. Taaempana vasemmalla näkyy kaasukelloa.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Runeberginkatu 1-3 ja Fredrikinkatu 44 kulma; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-668
Mitat
10,5 x 13,6
Merkinnät
va UH-53
Valmistus
1953
akvarelli ja kynäpiirros (kuivamust.)
Helsinki, Runeberginkatu Fredrikinkatu
Heikkinen Uno, Tekijä
Aiheet
Luokitus
katukuva (tyyppi)