Runeberginkatu 1-3 ja Fredrikinkatu 44 kulma; maalaus

Etualalla Runebergin- ja Fredrikinkadun kulmassa sijaitseva puutalo Fredrikinkatu 44. Vasemmalla Runeberginkadun alkua, mm. korkea tiilirakennus (Runeberginkatu 1-3), joka aikaisemmin oli autopataljoonan kasarmina. Taaempana vasemmalla näkyy kaasukelloa.

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Resurstyp Valokuva
Materialets användarrättigheter
© Kuvasto
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Runeberginkatu 1-3 ja Fredrikinkatu 44 kulma; maalaus

Sparad:
Materialtyp Målning
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
XXVII-668
Mått
10,5 x 13,6
Anteckningar
va UH-53
Bruk
1953
akvarelli ja kynäpiirros (kuivamust.)
Helsinki, Runeberginkatu Fredrikinkatu
Heikkinen Uno, Tekijä
Ämnen
Klassifikation
katukuva (tyyppi)