Haku

Eteläinen Rautatiekatu; maalaus

Etualalla maastoa ratakuilun pohjoispuolella, suunnilleen sillä kohdalla, missä myöhemmin Runeberginkatu ylittää radan. Oikealla Eteläinen Rautatiekatu, taaempana Fredrikinkadun tiilinen kulmatalo (n:o 54), jossa on ammattikoulujen työpaja. Vasemmalla Fredrikinkadun silta. Taustalla näkyy Maanviljelijäin Maitokeskuksen rakennus. Etualalla kaksi henkilöä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Eteläinen Rautatiekatu; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-686
Mitat
12,5 X 18,5
Merkinnät
oa Uno Heikkinen 1950
Valmistus
1950
akvarelli
Helsinki, Eteläinen Rautatiekatu Fredrikinkatu
Heikkinen Uno, Tekijä
Aiheet
Luokitus
katukuva (tyyppi)