Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Hesperian puisto ja Töölönlahti; maalaus

sisällön kuvaus: Yöllinen näkymä. Etualalla Hesperian puiston rantatietä syystalvella. Töölönlahden takaa heijastuu katulyhtyjen valoja lahden veteen. Oikealla kulkee ratavallilla juna. Taustalla häämöttää Siltasaaren ja Unioninkadun rakennuksia.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Hesperian puisto ja Töölönlahti; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-699
Mitat
mitat: 9,7 x 14,6 cm
kehysmitta, 61 x 82,5 x 1,5 (sama kehys kuin -722, -699,-806,-1283,-714,-729,-650)
Merkinnät
merkintä, oa UH-50
Valmistus
valmistusaika: 1950
materiaali / tekniikka, akvarelli
Heikkinen, Uno, taiteilija
Näyttelyt
Yö, 20.11.2009 - 16.01.2011
Aiheet
Luokitus
maisema (luokitus)
341 arkkitehtuuri (luokitus)