Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Eteläinen Rautatiekatu; maalaus

Etualalla Eteläinen Rautatiekatu 16 ja sen sekä Runeberginkadun (Runebergink. 4) kulmauksessa sijaitsevat varastorakennukset ja kaasukello. Taustalla näkyy Tennispalatsin kattoa.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Eteläinen Rautatiekatu; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Maalaus
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-720
Mitat
9,9 x 14,6
Merkinnät
oa UH-51
Valmistus
1951
akvarelli
Helsinki, Eteläinen Rautatiekatu 16
Heikkinen Uno, Tekijä
Aiheet
Luokitus