Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Kukkamyyjä; maalaus

sisällön kuvaus: Kukkien myyjä Topeliuksenkadun ja Kammionkadun (nyk. Sibeliuksenkadun) kulmassa on asettanut vihreät, varjostimella varustetut myyntikärrynsä kadun kulmaan. Ostaja ja myyjä tekevät kauppaa. Taustalla Kammion sairaalan aidattua aluetta.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kukkamyyjä; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-726
Mitat
mitat: 12,5 x 18,8 cm
Merkinnät
merkintä, oa UH-51
Valmistus
valmistusaika: 1950
materiaali / tekniikka, akvarelli
Heikkinen, Uno, taiteilija
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus
tilannekuva (luokitus)
532 kuvataide (luokitus)
366 kaupan palvelut (luokitus)