Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Uudenvuodenaattona; maalaus

Ikkunan edessä olevalla pöydällä ja ikkunalaudalla viherkasveja, niiden yläpuolella roikkuu valaistu paperinen joulutähti. Ulkona lumisade, kadulla loistavat katulyhdyt ja ikkunoista tuikkii valoja.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Uudenvuodenaattona; maalaus

Uudenvuodenaattona
maalaus
Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Painting
Organisaatio
HKM
Tunniste
XXVII-729
Mitat
9,6 x 14,2
61 x 82,5 x 1,5 (sama kehys kuin -722, -699,-806,-1283,-714,-729,-650)
Merkinnät
oa UH- 31/12 50
Valmistus
1950
akvarelli
Helsinki, Pohjoinen Hesperiankatu 21
Heikkinen Uno, Tekijä
Näyttelyt
Yö, 20.11.2009 ? 16.1.2011 Sederholmin talo
Aiheet
Luokitus