Haku

Jauhomakasiini; Meritullinkatu 18; Helsinki

Vuonna 1882 Evert Lagerspetz piirsi Uudenmaan tarkk'ampujapataljoonan tarpeita varten kaksikerroksisen punatiilisen jauhomakasiinin Meritullinkadun varteen. Tontti oli samana vuonna siirtynyt juuri perustetun tarkk'ampujapataljoonan haltuun. Jauhomakasiini liittyi Lagerspetzin samana vuonna suunnittelemaan läheiseen tarkk'ampujapataljoonan kasarmialueeseen korttelissa 18. Tehtyjä muutoksia: Rakennuksen peruskorjaus vuonna 1986, Maisema- ja peruskorjaussuunnittelu Ky / H. Seppälä. Punatiiltä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika Vuonna 1975.
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Jauhomakasiini; Meritullinkatu 18; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1882
Evert Lagerspetz, Pääsuunnittelija
Valmistus
1880 -luku

Helsinki, Meritullinkatu 18
Käyttö
1880 -luku
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus