Haku

Snellmaninkatu 25 & Liisankatu 18; Helsinki

Tehtyjä muutoksia: Pankkihuoneiston sisustaminen 1953, E. Kalliola Muutoksia sekä laajennuksia 1960, O. Kuisma, 1963, 1970, 1973 - 1974 ja 1984, kaikissa arkkitehti Olli Kuusi. Asuin- ja liiketalon julkisivut ovat sileäksi rapatut ja jäsennelty horisontaalisesti listoituksella. Vähäisestä koristelusta mainittakoon Snellmaninkadun puoleinen erkkeri.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika Vuonna 1991.
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Snellmaninkatu 25 & Liisankatu 18; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1926
Arkkitehdit Jussi ja Toivo Paatela, Pääsuunnittelija
Valmistus
1920 -luku

Helsinki, Snellmaninkatu 25 & Liisankatu 18
Käyttö
1920-luvun loppu -
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus