Haku

Maneesikatu 5 & Meritullinkatu 20; Helsinki

Tehtyjä muutoksia: Maneesikadun puoleiset parvekkeet, rakennusmestari G.W. Nyberg. Hissit 1934, arkkitehti K. Borg, ja 1962, rakennusmestari Puntsi. Pohjakerroksen muutos, mm. näyteikkunat 1967, Heikki Taimi. Sauna kellarissa 1982, Pian Söderström. Rakennuksen julkisivumateriaalina on rappaus. Julkisivut ovat lähes koristamattomia, poikkeuksina kulmatorni ja erkkerit. Ikkunat on ryhmitetty huonejaon mukaan.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika Vuonna 1991.
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Maneesikatu 5 & Meritullinkatu 20; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1906
G. W. Nyberg, Pääsuunnittelija
Valmistus
1906

Helsinki, Maneesikatu 5 & Meritullinkatu 20
Käyttö
1906
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus