Haku

Maurinkatu 2 & Maneesikatu 1-3 & Meritullinkatu 19; Helsinki

Keskuslämmitys vuonna 1965. Rakennuksen julkisivumateriaalina on rappaus. Jugendtyylisen asuinkerrostalon julkisivuissa hallitsevat vertikaaliset aiheet kuten kulmatornit, erkkerit, poikkipäädyt ja ikkuna-akselit. Kaikissa julkisivuissa on vältetty suoranaista symmetriaa.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Karjanoja Matti / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 1978
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Maurinkatu 2 & Maneesikatu 1-3 & Meritullinkatu 19; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1903
Gustaf Estlander, Pääsuunnittelija
Valmistus
1905

Helsinki, Maurinkatu 2 & Maneesikatu 1-3 & Meritullinkatu 19
Käyttö
1905
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus