Haku

Maurinkatu 4; Helsinki

Tehtyjä muutoksia: Keskiosan korotus 1926, Vihtori Lonka. Keskuslämmitys 1931, F. Aug. Virta. Hissit 1936, Helge Lindström. Liikehuoneistot kellarissa 1968, Jukka Laurila. Rakennuksen julkisivumateriaalina on rappaus. Myöhäisjugendtyylisen kerrostalon julkisivua hallitsevat vertikaaliset aiheet kuten kapeat ikkuna-akselit. Rakennuksen keskiosassa on sisäänvedetty piha.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika Vuonna 1991.
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Maurinkatu 4; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1910
Heikki Kaartinen, Pääsuunnittelija
Valmistus
1911

Helsinki, Maurinkatu 4
Käyttö
1911
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus