pakkaus; kaulustukipakkaus

Pakkauksen takana tekstit: Jusella Starflex -paita on varustettu aistikkaalla ja hillityllä, uudella AMERICAN CUT- kaulusmallilla, Kangas ja työ ovat aina parasta laatua, -VAATIVAN MIEHEN PAITA (samat tekstit myös ruotsiksi)

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

pakkaus; kaulustukipakkaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
DN10327-85 -1-2
Mitat
leveys 6 cm, pituus 12 cm, syvyys 0,3 cm
Merkinnät
Jusella, Starflex, EI NÄIN EJ SÅ, VAAN NÄIN UTAN SÅ, valmistajan logo, jossa kruunattu joutsen, 3 aaltoa ja vuosiluku 1865
Valmistus
1940 - 1960 n
teollinen
sellofaani, paperi, muovi
painettu
Aiheet
Kuvaustiedot jpg 2017