Haku

merkki; Veripalvelu; rintamerkki

Pinssin sydämet symboloivat verilahjaa tuntemattomalta tuntemattomalle. SPR otti pinssin käyttöön 6.5.1996, samalla luovuttiin vanhoista muovisista merkeistä. Merkki hopeanvärisenä- 1 - 9 verenluovutuskerran jälkeen, kullanvärinen- 10 - 50 verenluovutuskerran jälkeen.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit jpg digikuva 2019 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

merkki; Veripalvelu; rintamerkki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
E96-1
Mitat
kork 1,1 cm, lev 1,5 cm
Merkinnät
Valmistus
1996
teollinen
METALLI

Veripalvelu, valmistuttaja
Käyttö
10-50 verenluovutuskerran jälkeen luovuttajalle annettava "ansiomerkki".
Aiheet
Luokitus