Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

pakkaus; Erikois Orvo Special; saippua-, tuotepakkaus

fyysinen kuvaus: Soikion muotoinen saippua paperikääreessä, jossa kohokuviona kukkasia; väreinä vihreä, punertava, kulta. Musta paperivyöte, jossa kullan värinen teksti Erikois Orvo Special Ruusuntuoksu Rosendoft.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

pakkaus; Erikois Orvo Special; saippua-, tuotepakkaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XLI-2143
Mitat
mitat, kork 3,5 cm, halk 5x8 cm
Merkinnät
merkintä, Erikois Orvo Special
Valmistus
valmistusaika: 1928 - 1938 n
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Tekniikka, PAINETTU
Materiaali, PAPERI, saippua
Tampere
Tampereen saippuatehdas Oy, valmistaja
Käyttö
Helsinki, Rantapolku 15
Rosenlöf, Airikki, käyttäjä
Aiheet
Luokitus