purkki; kaakaopakkaus; Ergo Cacao

Aktiebolaget chokladfabriken Marabou perustettiin vuonna 1916 norjalaisen makeisyritys Freian tytäryhtiönä. Se oli ruotsin suurin makeisvalmistaja. Nykyisellään Marabou on Mondeléz Internationalin omistama (suklaa)tuotemerkki.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

purkki; kaakaopakkaus; Ergo Cacao

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXXVI-4793
Mitat
korkeus 14 cm, leveys 8,5 cm, syvyys 5,5 cm, paino 250 g
Merkinnät
Ergo CACAO, AKTIEBOLAGET CHOKLADFABRIKEN MARABOU STOCKHOLM.
Valmistus
1920 -luku
teollinen
metalli pelti
prässätty
Ruotsi
Aktiebolaget chokladfabriken Marabou, valmistaja (sisällön), valmistuttaja (pakkauksen)
Käyttö
Sarvaan talous, käyttäjä, Käyttäjä
Näyttelyt
Suruton kaupunki, Hakasalmen huvila 14.9.2018 - 1.9.2019, Mammutista marsuun Lastenmuseo 14.3.2005 - 31.12.2010. Tunne. Vieraan kohtaaminen. Hakasalmen huvila 25.5.1999 - 12.6.2003
Aiheet
Kuvaustiedot digikuva 2004