Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

etiketti; Aino Räsänen - näkemiin, Helena!; tulitikkuetiketti

fyysinen kuvaus: Tulitikkuetiketti, ruskea pohja, lyhyillä sivuilla ohuet siniset viivat. Kuva-aiheena kirjan kansi, joka punainen, tässä teksti: Näkemiin, Helena!

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

etiketti; Aino Räsänen - näkemiin, Helena!; tulitikkuetiketti

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXXII-843 -154
Mitat
mitat, kork 5,6 cm, lev 3,5 cm
Merkinnät
merkintä, Painatus: Keskimäärin 50 tulitikkua, Adams Filmi, Fennada-Filmi, Aino Räisänen, Näkemiin, Helena!, Elina Jussi, Pohjanpää Jurkka, Uusi kotimainen menestyselokuva, Porin Tulitikkutehdas Oy.
Valmistus
valmistusaika: 1955
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Tekniikka, PAINETTU
Materiaali, PAPERI
Porin Tulitikkutehdas Oy - Björneborgs Tändsticksfabriks Ab, valmistaja ; Fennada-Filmi Oy, valmistuttaja
Aiheet
Luokitus
372 tuli (luokitus)
447 mainonta (luokitus)