Sökning

etiketti; Silja - nuorena nukkunut; tulitikkuetiketti

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit jpg digikuva 2020 / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

etiketti; Silja - nuorena nukkunut; tulitikkuetiketti

Sparad:
Materialtyp Föremål
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
XXXII-843 -152
Mått
kork 3,5 cm, lev 5,5 cm
Anteckningar
Painatus: Porin Tulitikkutehdas Oy, F.E. Sillanpään, SILJA, nuorena, nukkunut, Heidi Krohn Jussi Jurkka, Keskimäärin 50 tikkua.
Tillverkning
1956
teollinen
PAPERI
PAINETTU
Porin Tulitikkutehdas Oy, valmistaja Suomen Filmiteollisuus, valmistuttaja
Ämnen
Klassifikation