Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

pakkaus; savukeimuke pakkaus; Holkki Oy

fyysinen kuvaus: Puusta sorvattu, poikkileikkaukseltaan pyöreä imuke 10 kappaleen paperipussissa. Paperipussissa mustaa painatusta ja piirretty imukkeen kuva.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

pakkaus; savukeimuke pakkaus; Holkki Oy

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
A90-33
Mitat
mitat, korkeus 1,4 cm leveys 8,3 cm pituus 12,7 cm
Merkinnät
merkintä, Savukeimukkeita, 10 kpl. VALMISTAJA: Oy Holkki TURKU, Maununtyttärentie 27, Puh. 15653
Valmistus
valmistusaika: 1970 ?
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Tekniikka, sorvattu, taitettu, liimattu
Materiaali, puu, paperipussi
Suomi, Turku
Holkki Oy, valmistaja
Käyttö
Trikooliike D. Ertman, käyttäjä
Aiheet
Luokitus