Haku

rasia

Katariina II:n kruunajaiset Moskovassa 22.9.1762. Teksti vapaasti käännettynä: Katarina II koko Venäjän hallitsija ja itsevaltias. Uskon ja isänmaan pelastukseksi. PM 11.4.2013

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit digi jpg 2016 / Helsingin kaupunginmuseo
Resurssin tyyppi Valokuva
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

rasia

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXXV-4030
Mitat
korkeus 2,8 cm, halkaisija 9,1 cm
Merkinnät
leima C (jo), teksti kyrillisin kirjaimin kannessa: B.M. EKATERINA.II.IMPERAT.I CAMODERSCH.VSE ROS. / ZA SPACENIE VERIJ I OTETSECSTVA (kannen sisäpuolella), sen alla KOROHOVANA V MOSKV SENT 22 D 1762
Valmistus
1762
käsin
hopea
pakotettu, kaiverrettu, kullattu
Venäjä
Näyttelyt
Hulluna Helsinkiin 6.6.2013 - 31.12.2015
Aiheet
Luokitus