Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

etiketti; Restaurant Princess; tulitikkuetiketti

fyysinen kuvaus: Punainen tulitkkuetiketti, jossa valk. painatukset: Rekommenderas dagligen MIDDAGSKONSERT OCH/RESTAURANT PRINSESS/AFTON FÖRESTÄLLNINGAR. Enskilda rum med piano/Telef 3219.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

etiketti; Restaurant Princess; tulitikkuetiketti

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXXII-843 -52
Mitat
mitat, kork 3,5 cm, lev 5,5 cm
Merkinnät
merkintä, Painatus: Saaris Tändstickfabrik, Rekomenderas, dagligen, Middags-, konsert, och, Restaurant Princess, afton, föreställningar, Enskilda rum, med piano, Telef 32 19, Saaris Tändstickfabrik.
Valmistus
valmistusaika: 1904 - 1929 n
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Tekniikka, PAINETTU
Materiaali, PAPERI
Suomi, Mäntsälä
Saaren Tulitikkutehdas Oy - Saaris Tändsticksfabrik Ab, valmistaja ; Restaurant Prinsess, valmistuttaja
Aiheet
Luokitus
372 tuli (luokitus)
447 mainonta (luokitus)