Sökning

etiketti; Restaurant Princess; tulitikkuetiketti

Sanomalehti-ilmoittelun perusteella Restaurant Princess vaikuttaa olleen toiminnassa ainakin vuosina 1904 -1929. Saaren tulitikkutehdas puolestaan vuosina 1904 - 1935(37).

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit jpg digikuva 2020 / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

etiketti; Restaurant Princess; tulitikkuetiketti

Sparad:
Materialtyp Föremål
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
XXXII-843 -52
Mått
kork 3,5 cm, lev 5,5 cm
Anteckningar
Painatus: Saaris Tändstickfabrik, Rekomenderas, dagligen, Middags-, konsert, och, Restaurant Princess, afton, föreställningar, Enskilda rum, med piano, Telef 32 19, Saaris Tändstickfabrik.
Tillverkning
1904 - 1929 n
teollinen
PAPERI
PAINETTU
Suomi, Mäntsälä
Restaurant Prinsess, valmistuttaja Saaren Tulitikkutehdas Oy, valmistaja
Ämnen
Klassifikation