etiketti; Restaurant Princess; tulitikkuetiketti

Sanomalehti-ilmoittelun perusteella Restaurant Princess vaikuttaa olleen toiminnassa ainakin vuosina 1904 -1929. Saaren tulitikkutehdas puolestaan vuosina 1904 - 1935(37).

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

etiketti; Restaurant Princess; tulitikkuetiketti

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXXII-843 -52
Mitat
kork 3,5 cm, lev 5,5 cm
Merkinnät
Painatus: Saaris Tändstickfabrik, Rekomenderas, dagligen, Middags-, konsert, och, Restaurant Princess, afton, föreställningar, Enskilda rum, med piano, Telef 32 19, Saaris Tändstickfabrik.
Valmistus
1904 - 1929 n
teollinen
PAPERI
PAINETTU
Suomi, Mäntsälä
Restaurant Prinsess, valmistuttaja Saaren Tulitikkutehdas Oy, valmistaja
Aiheet
Kuvaustiedot jpg digikuva 2020